Συνταγές
Αυτό το ψωμάκι γάστρας θα σας βολέψει απίστευτα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Βικυ Κροκου – “Μπαχάρι και κανέλα.”.
ΥΛΙΚΑ
1 φακ.μαγια
1 1/2 κγ αλατι
1/2 αλευρι γοχ
1/2 κγ ζάχαρη
350γρ νερο
1κ σ λαδι
Εκτελεση
Ανακατεύουμε τα στερεα υλικα και μετα ριχνουμε το νερο και το λαδι
Χτυπαμε με τους γατζους να ανακατευτουν καλα τα υλικα και σκεπαζουμε με μεμβράνη
Αφηνουμε στο ψυγειο το ζυμαρακι μας τουλάχιστον δυο ωρες
Προθερμενουμε το φούρνο αερα στους 200
Αφηνουμε μεσα τη γαστρα μας με το καπακι της να καψει καλα
Βγαζουμε το ζυμάρι μας και το διπλωνουμε απο κατω προς τα μεσα το τοποθετουμε στη καυτή γαστρα με τα διπλωματα προς τα πανω βρεχουμε λιγο ριχνουμε σουσαμι και κλεινουμε με το καπακι
Ψηνουμε στην ιδια θερμοκρασία 35λεπτά με καπακι και 30 περίπου λεπτα χωρις καπακι
Η Συνταγή είναι από κ. Βικυ Κροκου – “Μπαχάρι και κανέλα.”.