Συνταγές
Αυτοί οι αλλιώτικοι λουκουμάδες είναι αφράτοι και εξαιρετικά γευστικοί
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε σε ενα μπολ 500 γρ αλευρι φεριναπ,1 ξερη μαγια(φακελακι)50 γρ ζαχαρη και τα ανακατευουμε με τα.χερια
Σε αλλο μπολ βαζουμε 300 γρ γαλα φρεσκο ζεστο,100 ml σπορελαιο
Παιρνοντας χουφτα χουφτα αλευρι ριχνουμε στο μιγμα του γαλατος-λαδιου
Και αρχιζαυμε να.ζυμωνουμε
Βαζουμε στον παγκο αλευρι και συνεχιζουμε να.ζυμωνουμε την ζυμη στον παγκο παιρνοντας αλευρι!Εαν κολλαει λιγο η ζυμη λαδωνουμε τα χερια και την ζυμωνουμε ελαφρως
Την σκεπαζουμε για 1 ωρα
Στην συνεχεια την κοβουμε ισα κομματια τα οποια κομματια τα φτιαχνουμε μπαλιτσες ισες
Σκεπαζουμε τις μπαλιτσες για 30 λεπτα
Στην.συνεχεια βαζουμε.στο τηγανι σπορελαιο να.ζεσταθει και καθε μπαλιτσα την παταμε με το χερι να.γινει στρογγυλη και αρχιναμε να τηγανιζουμε
Βαζουμε μπολικη ζαχαρη σε ενα ταψι και τα βαζουμε καυτα και στην συνεχεια σε απορροφητικο χαρτι
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.