Συνταγές
Αυτή η συνταγή δεν ΥΠΑΡΧΕΙ.. Αφράτο και λαχταριστό παντεσπάνι
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ:
5 αυγα ιδιου μεγεθους 1 ωρα θερμοκρασια δωματιου οχι παραπανω,
125 γραμμαρια.ζαχαρη,
2 βανιλιες,
155 γραμμαρια αλευρι φαρινπα κοσκινισμενο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπαμε τα.αυγα την ζαχαρη και τις βανιλιες μεχρι να ασπρισει να γινει σφιχτη κρεμα
Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε κουταλιες κουταλιες το αλευρι οχι μονοκοματο και ανακατευουμε τοσο απαλα που να μην βγει ο αερας
Εαν βγει ο αερας δεν θα γινει ετσι!Τοποθετουμε λαδοκολα.σε 30 ταψι και βαζουμε το μιγμα πολυ απαλα παρα πολυ απαλα δεν βιαζομαστε
Προθερμαινουμε τον φουρνο μας 7 λεπτα και το τοποθετουμε μεσα σιγα σιγα και το ψηνουμε στους 180 βαθμους αντιστασεις μεσαια σχαρα για 30 λεπτα φυσικα δεν γνωριζω τους φουρνους οποτε στα 30 λεπτα δοκιμαζετε με ξυλακι απο σουβλακι
Οταν το βγαζουμε το αφηνουμε 15 λεπτα εκτος φουρνου και στην συνεχεια το αναποδογυριζουμε σε λαδοκολα
Οταν κρυωσει το σκεπαζουμε με πετσετα καλα και το χρησιμοποιουμε την επομενη ημερα
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.