Συνταγές
Αυτή η συνταγή ΔΕΝ παίζεται. Η πιο σπέσιαλ μπλακ φόρεστ τούρτα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
6 αυγα ιδιου μεγεθους,
130 γραμμαρια αλευρι φαριναπ,
20 γραμμαρια κακαο,
20 γραμμαρια κορν φλαουρ,
170 γραμμαρια ζαχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη να αφρατεψουν!Σταματαμε το μιξερ και προσθετουμε κοσκινισμενα το αλευρι,το κακαο,το κορν φλαουρ και ανακατευουμε παρα πολυ απαλα με μαριζ
Τοποθετουμε το μιγμα σε λαδωμενο ταψι 26 νουμερο και το ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο αντιστασεις μεσαια σχαρα στους 200 βαθμους για 10 λεπτα και στην συνεχεια χαμηλωνουμε την θερμοκρασια στους 180 βαθμους και ψηνουμε αλλα 30 λεπτα.
Φυσικα στον φουρνο
Το βγαζουμε και το αφηνουμε να κρυωσει πολυ καλα και το κοβουμε σε 3 η και σε 2 πατους
ΣΑΝΤΙΓΥ:
Χτυπαμε 500 γραμμαρια κρεμα.γαλακτος πληρες σε σφιχτη σαντιγυ στο τελευταιο λεπτο προσθετουμε 1 κουταλια της σουπας αχνη
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Βαζουμε στο ταψι τον ενα πατο,σιροπιαζουμε με σιροπι απο βυσσινο με πινελο τοποθετουμε σαντιγυ και βυσσινα συνεχιζουμε ξανα παντεσπανι, σιροπιασμα,βυσσινα,τελος παντεσπανι σιροπιασμα σαντιγυ και φυσικα τριμμενη σοκολατα,και βυσσινα
Οταν σερβιρουμε το κομματι εαν θελουμε τοποθετουμε στα πλαγια σαντιγυ,και τριμμενη κουβερτουρα!
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.