Συνταγές
Για κάτι εύκολο ή πρόχειρο ας πούμε δοκίμασε ομελέτα φούρνου
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Lagia Paraschou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά:
Μία μελιτζάνα κομ-
μενη σε μικρά κομμάτια
1φλ.τσ. μανιτάρια
4-5 αυγά
1φλ.τσ . διάφορα
τυριά αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση:
Αλατιζουμε τους κύβους μελιτζάνας τους λαδωνουμε και τους ψήνουμε στο φούρνο μέσα σε πήλινο για μισή ώρα ή μέχρι να μαλακώσουν.
Σωταρουμε τα μανιταρια,γιατί εγώ έβαλα κατεψηγμενα για να βγάλουν τα υγρά τους.
Σε μπολ σπάΜΕ τα αυγά με λίγο γάλα προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα τυριά λίγο αλάτι καιπιπέρι. Τα ρίχνουμε επάνω στις μελιτζάνες και βάζουμε στον φούρνο για μισή ώρα ή μέχρι να ροδίσει.
Γίνεται υπέροχο σαν μπουρέκι
Η Συνταγή είναι από Lagia Paraschou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η συνταγή μας είναι έτοιμη!
Δες παρακάτω άλλη μια πεντανόστιμη συνταγή για ατομική ομελέτα στο φούρνο
Η Συνταγή είναι από κ. Αννα Κασσανδρεια – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
Στο μπολ ανακατεψα 1 αυγό ,1 φέτα κασέρι gouda , 1 φέτα παριζα 2κ.σ τριμμένο κατσικίσιο τυρί και 2 κ.σ γάλα.
Εκτέλεση:
Στη φόρμα βάζουμε αντικολλητικο χαρτί ελάχιστο ελαιόλαδο αδειαζουμε το μίγμα
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 ώσπου να ροδίσει
Μόλις πάρει χρώμα από πάνω βάζουμε αλουμινόχαρτο για 5 λεπτά.
Η Συνταγή είναι από κ. Αννα Κασσανδρεια – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.