Συνταγές
Ατομικά cheesecake σοκολάτα – φράουλα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Μαρινα Μισαηλιδου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
Για την βαση:
1 πακετο μπισκοτα πτι μπερ σοκολατας.
3 με 4 κ.σ.λιωμενο βιταμ.
Για την κρεμα φραουλας:
Ενα κεσεδακι φραουλες
1 φυτικη κρεμα φαλακτος την πρασινη με το χωνι 250 γρ
Μια συσκευασια τυρι κρεμα 200 γρ
150 γρ ζαχαρη αχνη
Επικαλυψη:
100 γρ κρεμα γαλακτος
1 πλακα κουβερτουρα γαλακτος.
Εκτελεση:
Θριματιζουμε τα μπισκοτα στο μουλτι και τα ανακατευουμε με το λιωμενο βιταμ.
Ετοιμαζουμε την κρεμα φραουλας χτυπωντας τις φραουλες στο μουλτι .Χτυπαμε με το μιξερ την κρεμα γαλακτος και την ζαχαρη αχνη προσθετουμε το τυρι κρεμα χτυπαμε ,μετα προσθετουμε την φραουλα και ανακατευουμε κακα με μια σπατουλα.
Στρωνουμε πρωτα τα μπισκοτα και απο επανω την κρεμα.Βαζουμε στο ψυγειο για 2 ωρες.Μετα ετοιμαζουμε την γκαναζ σοκολατας ζεσταινοντας την κρεμα γαλακτος και ριχνοντας την σοκολατα σε κοματακια ανακατευουμε να γινει λεια την προσθετουμε απο επανω και μετα στο ψυγειο.
Γινονται υπεροχα.Εαν θελετε μπορειτε να το κανετε σε ταψι με αποσπομενη βαση
Η Συνταγή είναι από κ. Μαρινα Μισαηλιδου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.