Συνταγές
Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις φρουτολουκουμάδες και κακάο με ταχίνι
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Νεκταρία Ρία Μαρίνη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά για τους φρουτολουκουμάδες.
Μία κούπα γεμάτη αλεύρι χωριάτικο.
3/4 κούπας νερό χλιαρό.
1 κ. γ. σόδα.
1 βανίλια.
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα.
Κανέλα.
Πετιμέζι.
Μία μπανάνα.
‘Ενα μήλο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ.
Καθαρίζουμε τα φρούτα και τα πασπαλίζουμε με κανέλα.
Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη σόδα και προσθέτουμε το νερό ανακατεύοντας με δύο πιρούνια.
Βάζουμε σε κατσαρόλα το ηλιέλαιο να ζεσταθεί…ρίχνουμε τα φρούτα λίγα, λίγα μέσα στο χυλό και με ένα κουτάλι τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
Μόλις χρυσίσουν τα βγάζουμε.
Τα σερβίρουμε με πετιμέζι ή μέλι, τα πασπαλίζουμε με κανέλα.
Για το κακάο με ταχίνι.
Φτιάχνουμε κακάο όπως μας αρέσει.
Σε φλιτζάνι βάζουμε μία κουταλιά της σούπας ταχίνι και αρχίζουμε να ρίχνουμε λίγο, λίγο το κακάο ανακατεύοντας για να μην κόψει.
Η Συνταγή είναι από Νεκταρία Ρία Μαρίνη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση των συνταγών δεν τελειώνει!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για αριστουργιματικό ρολό σοκολάτας με ΣΠΕΣΙΑΛ γέμιση.
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε 6 ασπραδια με λιγο αλατι ριχνουμε μιση κουπα.ζαχαρη και χτυπαμε να γινει σφιχτη μαρεγκα ειναι ετοιμη οταν αναποδογυρισουμε το μπολ να στεκεται
Χτυπαμε 6 κροκους,2 βανιλιες,μιση κουπα.ζαχαρη,μιση.κουπα.γαλα,μιση κουπα.σπορελαιο
Ενσωματωνουμε μαρεγκα,κροκους παρα πολυ απαλα με μαριζ!Τελος.ριχνουμε.κοσκινισμενο περιπου 1,μιση ποτηρι αλευρι φαριναπ,2 κουταλιες κακαο και ανακατευουμε παρα πολυ απαλα δεν θελουμε να.βγει ο αερας
Τοποθετουμε το μιγμα στην λαδοκολα.στο ταψι μας.και το ψηνουμε.στους 200.βαθμους.προθερμασμενο για 5 λεπτα.φυσικα.αναλογα τον φουρνο
Οταν το βγαλουμε το αναποδογυριζουμε.σε λαδοκολα και το ρολαρουμε και το αφηνουμε να.κρυωσει
ΚΡΕΜΑ:
Χτυπαμε.1 μορφατ μεταλικο κουτι με.1.ζαχαρουχο γαλα να στεκεται
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Ανοιγουμε το κρυο παντεσπανι τοποθετουμε την κρυα κρεμα.ριχνουμε τριμμενη σοκολατα το ρολαρουμε και τοποθετουμε πανω και γυρω σαντιγυ!
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”