Συνταγές
Το καλύτερο και πιο νόστιμο φαγητό – Γιαχνί πατάτες με μοσχάρι
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Tatjana Mico – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλ μοσχαρίσια κρεασ κομενο σε μερίδιο από το χασάπης της γειτονιάς..
5 πατάτες κομενα σε κύβος
1 κρεμιδι ψιλοκομμένο
4 μικρά κάροτα κομενα σε ροδέλες
1 πιπεριά ψιλοκομμένο
2 ντομάτες ψιλοκομμένα
1 κουτάλι σάλτσα δικό μου
2 σκελίδες σκόρδο
3 κλωνάρια σελινο
2 κουτάλι μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 φύλλα δάφνης
1 ποτιρι του κρασιού ελεολαδο
1/2 ποτιρι κρασί
Αλάτι, μαυροπιπερι, λίγο μπαχαρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πρώτα το κρεασ το τηγανιζουμε λίγο από τις δυο πλευρές βαζουμε το κρεμμύδι για να τσιγαριζουμε λίγο το σβηνουμε με κρασί
μετά βαζουμε την σάλτσα και την ντομάτα το άφηνουμε λίγο μετά βαζουμε λα το ζεστό νερό να βρασει το κρεασ, όταν έχει βρασει καλά βαζουμε όλα τα υπόλοιπα τα υλικά να βράσουν μαζι
στο τέλος συμπληρώνουμε με λίγο ελαιολαδο τα μπαχαρικά
Η Συνταγή είναι από Tatjana Mico – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση δεν τελειώνει!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για απίθανες γεμιστές πατάτες.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Sophia Gazi -ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ
3 πατάτες με τη φλούδα πολυ καλα πλυμένες!
6 φέτες μπέικον ψιλοκομμενο
2 κς βουτυρο
Λίγο γκούντα
Αλατοπίπερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις πατάτες με τη φλούδα ολόκληρες για περίπου μισή ώρα, ίσα να τσιμπιουνται
Τις αφαιρούμε και τις κόβουμε στη μέση
Αφαιρούμε τη σάρκα ετσι ώστε να δημιουργήσουμε βαρκούλες και σε ενα μπολ ανακατεύουμε τη πατάτα που βγάλαμε , τα τυριά και το μπέικον το οποίο έχουμε ήδη τσιγαρισει σε μια κουτάλια βουτυρο
Γεμίζουμε τις πατάτες με το μείγμα , ρίχνουμε λίγο πιπέρι και λίγη γκούντα έξτρα από πάνω και ψήνουμε στους 200 για περίπου μισή ωρα
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Sophia Gazi -ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”