Συνταγές
Ορίστε τα πιο ωραία γλυκάκια για να κεράσουμε
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Δέσποινα Αθηνέου– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Εναμιση πακέτο μπισκότα Παπαδόπουλο 1 καραμελομενο γάλα και 2 υγείας σοκολάτα Παυλίδη.
Αλεθουμε τα μπισκότα στο μουλτ τα βάζουμε σε μπολ και ρίχνο το καραμελομενο γάλα και ανακατεύουμε αν είναι πολύ στεγνό βάζουμε ελάχιστο νερό
πλάθουμε μπαστούνιακια 20 βγενουν .Λιονο την σοκολάτα με 2 κουταλιές σπορέλαιο και τα βουτάω μέσα.
Τα βράζουμε σε λαδόκολλα να σφίξει η σοκολάτα.
Επανω έβαλα αμύγδαλο φυλλε
Η Συνταγή είναι από Δέσποινα Αθηνέου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η μαγειρική δεν σταματά! Προτείνουμε να δοκιμάσετε τη συνταγή για Απίθανα σιροπιαστά γλυκάκια έτοιμα σε 15 λεπτά!
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
ΥΛΙΚΑ
ΣΙΡΟΠΙ:
2 νεροποτηρα νερο,
2 νεροποτηρα ζαχαρη,
μισο λεμονι το χυμο του το βραζουμε.3 λεπτα και το αφηνουμε να κρυωσει
ΥΛΙΚΑ:
2 κροκοι αυγων,
150 γραμμαρια βουτυρο,
100 ml σπορελαιο,
200 γραμμαρια σιμιγδαλι ψιλο,
200 γραμμαρια γιαουρτι αγελαδιτσα,
1 βανιλια,
1 κουταλακι του γλυκου μπεικιν παουντερ και
περιπου 3 κουπες αλευρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε στο μπολ τους κροκους,το βουτυρο μαλακο,το σπορελαιο, το σιμιγδαλι,το γιαουρτι,το μπεικιν,την βανιλια και ανακατευουμε με ξυλινη κουταλα
Ριχνουμε 2 κουπες αλευρι και ανακατευουμε με ξυλινη κουταλα!Ριχνουμε μιση χουφτα αλευρι και ζυμωνουμε!Εαν χρειαστει ριχνουμε και αλλη χουφτα αλευρι
Πλαθουμε την ζυμη σε μπαλιτσες παταμε βαζουμε μεσα τριμμενο αμυγδαλο κλεινουμε τις τοποθετουμε στο λαδωμενο ταψι και τις τρυπαμε με ενα ξυλακι απο σουβλακι
Ψηνουμε στους 200 βαθμους προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα για 10 λεπτα φυσικα τον φουρνο
Σιροπιαζουμε καυτα γλυκα κρυο σιροπι
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”