Συνταγές
Αν θα έπρεπε να τρώω ένα φαγητό για πάντα νομίζω αυτό θα ήταν – τα πιλμένι
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Alexandra Gontsarov – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Αγαπημένο φαγητό με Τα ρώσικα ραβιόλια, πουγκάκια γεμιστά με κιμά που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις..
ΥΛΙΚΑ
Ζυμη
300 γρ αλευρι
Μιση κούπα νερο
Αλάτι
1 αυγο
Γέμιση
300 γρ κιμά
150 γρ κρεμμυδι στο μουλτι
Αλάτι πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνουμε την ζύμη αφήνουμε να ξεκουραστεί. Φτιάχνουμε τον κιμά .
Ανοίγουμε το φύλλο κάνουμε με κουπατ η ποτήρι κυκλους βάζουμε μέσα μισο κουταλάκι του γλυκού κιμά . Κλείνουμε σε μισοφέγγαρο και μετα ενώνουμε τις ακρουλες.
Βάζουμε κατσαρόλα με νερό να βρασεις ριχνουμε μεσα 2 δαφνοφυλλα πιπερι σε κοκκους και αλάτι. Μόλις βρασει ριχνουμε μεσα τα πιλμενι και περιμένουμε να ανέβουν στην επιφάνεια. Μόλις ανέβουν κρατάμε 7-8 λεπτά χρονο.
Σερβίρουμε σε πιατέλα απο πανω βάζουμε κομματάκια βουτυρο να λιώσει πανω στα ζεστα πιλμενι. Εμείς τα τρώγαμε πάντα με γιαούρτι η Ρωσική σμετανα
Η Συνταγή είναι από κ. Alexandra Gontsarov – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.