Συνταγές
Ανάμεικτη Πάστα με μπόλικη κερασόκρεμα στη μέση
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι της κ. Κωνσταντινιά ΠΚ – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
1 πακέτο μπισκότα σαβαγιάρ
1 βαζάκι 400 ml περίπου γλυκό κεράσι
500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος φυτική με 35% λιπαρά
200 γραμμάρια μερέντα
2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
2 κουταλάκια του γλυκού άχνη ζάχαρη για επικάλυψη
200 γρ κουβερτούρα
200 γρ κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
Εκτέλεση
1 φλυτζανάκι του καφέ σιρόπι από το κεράσι με ένα φλιτζάνι νερό ζεστό το ανακατεύω και προσθέτω και λίγο κονιάκ εκεί βουτάω τα μπισκότα τα έβαλα σε αποσπόμενη φόρμα 28 εκατοστά .
Χτύπησα τα 250 της κρέμας γάλακτος με τα 200 της μερέντας.
Αυτή είναι η πρώτη στρώση
Για την κερασόκρεμα
1 φλιτζάνι σιρόπι από τα κεράσια με ένα φλιτζάνι νερό τα έβαλα να βράσουν με τα 2 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ τα άφησα να κρυώσουν και μετά τα πρόσθεσα για δεύτερη στρώση τα υπόλοιπα 250 της φυτικής κρέμας γάλακτος στα χτυπήσαμε τα 2 κουταλάκια του γλυκού άχνη ζάχαρη .
Αυτή είναι η τρίτη στρώση και για την επικάλυψη ζέστανα τα 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος και έριξα μέσα την κουβερτούρα να λιώσει.
Τετάρτη στρώση από πάνω γαρνίρω με σαντιγί και κερασιά!
Η Συνταγή είναι της κ. Κωνσταντινιά ΠΚ – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.