Συνταγές
ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ(ΚΕΙΚ) – ΠΟΛΥ ΑΦΡΑΤΗ – ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΗ
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε στο μπολ 8 αυγα με 300 γραμμαρια ζαχαρη να αφρατεψουν,να ασπρισουν,να στεκεται!
Ριχνουμε.300 ml γαλα ,300 ml σπορελαιο 4 κουταλιες της σουπας κονιακ και τα χτυπαμε 2 λεπτα!
Σταματαμε το μιξερ και προσθετουμε κοσκινισμενα 600 γραμμαρια αλευρι φαριναπ,6 κουταλιες της σουπας κακαο,2 βανιλιες,1 κουταλακι του γλυκου κανελα,μισο κουταλακι του γλυκου γαρυφαλο,1 κουπα σκονη καρυδια(η χοντροκομμενα και ανακατευουμε παρα πολυ απαλα να μην βγει ο αερας!
Τοποθετουμε το μιγμα.σε ταψι 30χ25 μεσα λαδοκολα και το ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα για 50 λεπτα και 10 λεπτα σβησμενο φουρνο!
Ελενχουμε.με ξυλακι απο σουβλακι εαν ψηθηκε!ΣΙΡΟΠΙ:3 κουπες.ζαχαρη,3 κουπες νερο,μισο χυμο φρεσκου λεμονιου βρασιμο 6 λεπτα!Σιροπιαζουμε παρα πολυ σιγα με κουταλι το γλυκο οταν το βγαλουμε το αφηνουμε.10 λεπτα και σιροπιαζουμε κρυο σιροπι!
ΓΛΑΣΣΟ:
Βαζουμε στο μπολ 500 γραμμαρια αχνη ζαχαρη και ριχνοντας σταγονες νερο ανακατευουμε να φερουμε το επιθυμητο αποτελεσμα!Τελος το ριχνουμε πανω στο γλυκο!!!!Μπορουμε να κανουμε και γλασσο σοκολατας!!
Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.