Συνταγές
Αγαπημένο Ρεβανί με ινδοκαρυδο
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι της κ. Aleka Thomaidou – “Οι Νεες Συνταγες της μελι-τζ-Αννας”
Υλικά
Πέντε αυγά
Μια φυλτζανα ινδοκαρυδο
Μια φυλτζανα ζάχαρη
Μια φυλτζανα ηλιέλαιο
Μια φυλτζανα αλεύρι
Ένα μπέικιν
Ένα σφηνάκι λικέρ κράνος
Σιρόπι
Τέσσερις φυλτζανες νερό
Τρεις φυλτζανες ζάχαρη
Τρεις φλούδες λεμονιού
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη μετά τα υπόλοιπα υλικά και στο τέλος το ινδοκαρυδο,μόλις κτυπηθουν καλά βάζουμε το μίγμα σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.
Στη συνέχεια μόλις ψηθεί το ρεβανί σβήνουμε τον φούρνο και βάζουμε να βράσει το σιρόπι,μόλις αρχίζει να βράζει μετράμε 10 λεπτά της ώρας και σιροπιαζουμε,γαρνίρουμε επάνω ινδοκαρυδο.
Ειναι ένα εύκολο και νόστιμο γλυκό που μπορούμε να το σερβίρουμε με παγωτό.
Η Συνταγή είναι της κ. Aleka Thomaidou – “Οι Νεες Συνταγες της μελι-τζ-Αννας”