Συνταγές
Αγαπημένα παστάκια αμυγδάλου – Είναι τέλεια και πολύ εύκολα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “Χρυσές Συνταγές”.
ΥΛΙΚΑ
ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ
5 ΑΥΓΆ
125 ΓΡ. ΖΆΧΑΡΗ
155 ΓΡ ΑΛΕΎΡΙ
1 1/2 Κ.Γ. ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΣΙΡΌΠΑΚΙ
1 ΚΟΎΠΑ ΝΕΡΌ
1 ΚΟΎΠΑ ΖΆΧΑΡΗ
1 Κ.Σ ΛΕΜΟΝΙ
ΚΡΈΜΑ
1 ΦΑΚΕΛΆΚΙ ΚΡΈΜΑ ΓΙΩΤΗΣ ΒΑΝΙΛΙΑ (40γρ)
500 ml ΓΑΛΑ
4 Κ.Σ ΖΆΧΑΡΗ
1 Κ.Σ ΒΟΎΤΥΡΟ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΣΑΝΤΙΓΊ
200ml ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
2 Κ.Σ ΑΧΝΗ
2. Κ.Σ ΛΙΚΕΡ
ΑΜΎΓΔΑΛΑ ΦΊΛΕ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΙΣΗ.
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ
ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΑ ΑΥΓΆ ΜΕ ΤΗΝ ΖΆΧΑΡΗ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΆ ΜΕ ΤΟ ΜΙΧΕΡ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ ΣΤΑΜΑΤΆΜΕ ΤΟ ΜΙΧΕΡ ΚΑΙ ΠΡΌΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΎΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΚΟΣΚΗΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΙΖ ΤΈΛΟΣ ΠΡΌΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΜΕΝΟ ΦΟΎΡΝΟ ΓΙΑ 20 ΜΕ 30 ΛΕΠΤΆ
((ΤΟ ΨΗΝΩ ΣΕ ΤΑΨΊ ΤΗΣ ΚΟΥΖΊΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΈΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΑΤΟΜΙΚΆ ΠΑΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΩ ΣΕ ΜΙΚΡΆ ΚΥΚΛΑΚΙΑ ))
ΜΌΛΙΣ ΨΗΘΕΊ ΤΟ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ ΚΑΛΆ!!
ΦΤΙΆΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΚΑΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΕ ΈΝΑ ΜΠΩΛ ΚΑΙ ΣΚΕΠΆΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΜΒΡΆΝΗ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΆΣΕΙ ΚΡΟΥΣΤΆ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ ΚΑΛΆ
ΧΤΥΠΆΜΕΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΊ ΚΑΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ !ΣΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΦΤΙΆΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΡΟΠΙ ΚΑΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΆ ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ
ΣΥΝΑΡΜΟΓΉΣΗ
ΠΡΩΤΑ ΦΤΙΆΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΚΡΥΏΣΕΙ ΕΝΏΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΊ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΑΦΡΑΤΗ ΚΑΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΨΥΓΕΊΟ!! ΚΌΒΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΠΑΤ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ ΣΕ ΚΥΚΛΑΚΙΑ Η ΜΕ ΈΝΑ ΠΟΤΉΡΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΧΩΡΙΧΟΥΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΈΣΗ ΚΑΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΥΡΟΠΙ ΜΕ ΈΝΑ ΠΙΝΈΛΟ ΘΈΛΕΙ ΠΟΛΎ ΛΊΓΟ(( ΕΑΝ ΒΆΛΕΤΕ ΠΟΛΎ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΎΝ…))
ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΣΤΗΝ ΜΈΣΗ ΚΑ ΣΚΕΠΆΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΙΣΌ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΣΥΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟ ΕΛΑΦΡΑ
ΒΆΖΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΚΡΈΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ..ΚΑΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΜΥΔΑΛΟ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΆΓΙΑ ..ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ ΜΕ ΈΝΑ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΟ ΚΈΝΤΡΟ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΎΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΆΞΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΆ ΚΑΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΣΥΝΑΡΜΟΓΉ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
Η Συνταγή είναι από κ. Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “Χρυσές Συνταγές”.