Συνταγές
Ένα νόστιμο, ελαφρύ και εύκολο γλυκάκι.. για τους λάτρεις του αμύγδαλου… και όχι μόνο!!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Ρουλα Λυρου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η πάστα αμυγδάλου γίνεται φοβερή.. Γι αυτους που δεν αρέσει το αμύγδαλο μπορουν να βάλουν τρούφα …βύσσινο ή ότι άλλο!
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το παντεσπάνι:
Χτυπάμε 3 αυγα με 5 κ.σ.ζάχαρη και 2 βανιλιες πολύ καλά.Όταν αφρατέψει καλά ρίχνουμε με απαλές κινήσεις 1κουπα τσ.φαριν άπ..
Στρώνουμε 1 κολα σε ταψί 30 × 40 και το στρωνουμε…το ψήνουμε 10 λεπτα μεχρι να ροδισει λίγο…
Οταν κρυώσει το σιροπιάζουμε.( σιρόπι 1ποτ.νερο…1.ποτ.ζαχ.)
Χτυπάμε μια έτοιμη κρεμα ζαχαροπλ.με κρυο γάλα και τη ρίχνουμε απο πάνω..( όπως λεει στη συσκευασία)..ή μπορουμε να κανουμε δική μας…
Απο πάνω βάζουμε σαντιγύ και μπόλικα αμύγδαλα πραλίνα!
Η Συνταγή είναι από κ. Ρουλα Λυρου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.