Συνταγές
Γιαπωνέζικο τσίζκεικ σε λαδόκολλα – μια πολύ εύκολη συνταγή που μοσχομυρίζει το σπίτι
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Lena Vergou – “Γλυκες συνταγες”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνω τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
Σε ένα ταψί 20cm βάζω λαδόκολλα.
Χτυπάμε για 5 λεπτά 3 αυγά να αφρατεψουν, προσθέτουμε μια κουπα ζάχαρη κ βανίλια και συνεχίζουμε για 2 λεπτά ακόμη.
Σε άλλο σκεύος ανακατεύουμε πολύ καλά 250 τυρί κρέμα με μια κουπα χλιαρό γάλα. Ενώνουμε τα δυο μείγματα με απαλές κινήσεις και στο τέλος προσθέτουμε μια κουπα αλεύρι κοσκινισμένο.
Κατεβάζουμε τον φούρνο στους 180 και ψήνουμε για 30 με 40 λεπτά.
Για το κουλι.
(είναι ένας αραιός πουρές φρούτων που χρησιμοποιείται ως σάλτσα)
Ένα κουπάκι μύρτιλλα , 50 γραμ ζάχαρη και μισό λεμόνι σε ένα τηγάνι με μέτρια φωτιά , μέχρι να λιώσουν τα μύρτιλλα.
Εάν θέλεις τα περνάς από σίτα..
μπορείς το ίδιο και με φράουλες εποχής.
διατηρείται στο ψυγείο … αν και είναι τόσο γευστικά νόστιμο που δεν θα προλάβετε
Η Εκτέλεση είναι από Manthos Anagnostou – “Γλυκες συνταγες” – Lena Vergou.
Η μαγειρική δεν σταματά! Προτείνουμε να δοκιμάσετε τη συνταγή για ένα καλοκαιρινό γλυκάκι σκέτη τρέλα- Τσιζκεικ με μαρμελάδα ροδάκινο
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Laureta Cenkaj Hamataj -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
Υλικά
500 γρ μπισκοτα digestive 100 γρ βουτυρο 600 γρ τυρι φιλαδελφεια 500 γρ Φυτικη κρεμα γάλακτος που είναι γλυκιά και 500 γρ μαρμελαδα ροδακινο
2 Ροδάκινα για την διακόσμηση
Εκτέλεση
Στην αρχη τριβουμε τα μπισκοτα στο μιξερ μετα λιωνουμε το βουτυρο περνουμε ενα τσέρκι στρογγυλό και στρωνουμε τα τριμμενα μπισκοτα που τα εχουμε ανακατεψει πρωτα με το βουτυρο το βαζουμε στο ψυγειο για 30 λεπτά
Χτυπαμε πρωτα την κρεμα γάλακτος μετα ριχνουμε την φιλαδελφεια σιγα σιγα και χτυπαμε μεχρι να σφιξει η κρεμα στο τελος ριχνουμε την μαρμελαδα τα ανακατευουμε ολα μαζι για ενα λεπτο και ειναι ετοιμο
Το Ρίχνουμε απο πανω την κρέμα στα μπισκότα στο τσέρκι και το ξαναβαζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες Και το στολιζουμε με οτι θελουμε
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Laureta Cenkaj Hamataj -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”