Συνταγές
Ένα ιδιαίτερο Cheesecake Μήλου και κανέλας… Ο απόλυτος συνδυασμός!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή από Οι Γεύσεις της Ελένης.
Υλικά
1,5 πακ. Digestive
600 gr τυρί Φιλαδέλφεια
1 κουτί ζαχαρουχο παγωμένο
1 βανιλια
2 κ.σ. χυμό λεμόνι
3-4 κ.σ. βούτυρο
Μαρμελαδα μήλο με κανέλα
1 κ.γ. κανέλα σκόνη
Εκτέλεση
Βάζουμε τα μπισκοτα στο multi και τα κάνουμε σκονη. Τα ριχνουμε σ’ενα 26αρη τσερκι, προσθέτουμε την κανέλα και ανακατεύουμε…
Λιωνουμε το βούτυρο , τα περιχυνουμε και τα ανακατεύουμε πολύ καλά να πάει παντού το βούτυρο… μετα τα στρωνουμε πολυ καλα πατωντας τα μ’ενα κουταλι.Το βάζουμε για λίγο στο ψυγείο
Χτυπάμε στο μιξερ το τυρί κρέμα με το ζαχαρουχο, προσθέτουμε την βανίλια και το λεμόνι ( Ρίχνουμε σταδιακά και δοκιμάζουμε)….
Το χτυπάμε αρκετα γυρω στα 5 λεπτα…. ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τα μπισκοτα και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα…
Μετά προσθέτουμε την μαρμελαδα πανω απο την κρεμα και το ξανάβαζουμε στο ψυγείο για τουλαχιστον 2-3 ώρες…..
Νόστιμη συνταγή από Οι Γεύσεις της Ελένης.