Συνταγές
Τίποτα δεν μπορεί να μας δροσίσει περισσότερα από μια σπιτική λεμονάδα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Olha Pazyuk – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
Για μία κανάτα θα χρειαστείτε:
1 μικρό πορτοκάλι
2-3 λεμόνια
6 κουτ.σουπας γεμάτες ζάχαρη
Ξύσμα από πορτοκαλί και λεμόνια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε ξυσμα από πορτοκαλί και λεμόνια. Προσθέτουμε χυμό εσπεριδοειδων, ζάχαρη.
Βάζουμε στην φωτιά,ζεστανουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Αφήνουμε στην άκρη να παντρευτούν η γεύσεις .
Σουρώνουμε και συμπληρώνουμε με το νερό.
Τη ζάχαρη προσθετουμε λιγότερο ή περισσότερο ανάλογα τις γεύσεις.
Η Συνταγή είναι από Olha Pazyuk – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Καλή επιτυχία αν την φτιαξετε!! Μην σταματάς..
Ρίξε μια ματιά σε άλλη μία εξαιρετική πρόταση για Ένα ελαφρύ με δροσερή γεύση λεμονιού γλυκάκι
Η Συνταγή είναι από κ. Voula Damala – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Η βαση ειναι απο κεικ λεμονιου.
Τρίβουμε τα ψιχουλα περιπου 3 κουπες και τα ανακατευουμε με 4 κουταλιες σουπας σιροπι απο γλυκο περγαμοντο
Το στρώνουμε σε αποσπωμενη φορμα, και απο πανω ρίχνουμε κρεμα ανθος αραβοσιτου γιωτης με γευση λεμονι, το βράζουμε με τις οδηγιες του πακετου προσθετοντας μια κουταλια κορν φλαουρ.
Απο πανω χτυπάμε μια κονσερβα Γιωτης σαντιγυ με μιση κουπα αχνη και λιγο ξυσμα λεμονιου και στολιζουμε με λιγο φυστικι Αιγινης.
Η Συνταγή είναι από κ. Voula Damala – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.