Συνταγές
Άπαιχτη αλμυρή κολοκυθόπιτα με άψογο φύλλο και υπέροχη γέμιση
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Εξαιρετική πίτα με ωραία γέμιση, τραγανό φύλλο, ωραία εμφάνιση και σίγουρα πεντανοστιμη!
Δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο..
YΛIKA ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ!!
800ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΣΤΑΡΕΝΙΟ
1 Κ. Γ. ΑΛΑΤΙ
1 ΠΡΕΖΑ ΖΑΧΑΡΗ
1 Κ.Σ. ΞΥΔΙ
3 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΑΚΙ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ !!
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
1 ΚΙΛΟ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ
4 ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΣΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
4 ΚΑΡΟΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ
1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
200 ΓΡ ΦΕΤΑ
200ΓΡ ΚΕΦΑΛΟΓΡΑΒΙΕΡΑ Η ΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ
3 ΑΥΓΑ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΤΣΕΤΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ.!1
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΤΥΡΙΑ.
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ.
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ. ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ 2 ΚΑΤΩ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΓΕΜΙΣΗ ΜΕΣΑ. ΒΑΖΟΥΜΕ 1 ΦΥΛΛΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΓΕΜΙΣΗ.
ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ 2 ΦΥΛΛΑ ΑΚΟΜΗ. ΤΗΝ ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 50 ΛΕΠΤΑ
Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.