Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. George Chatzigiatroudakis – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”

ΥΛΙΚΑ
500 γρ κιμά χοίρινο , μοσχαρίσιο 40/60 .
2 μεγάλα κρεμμύδια στον τρίφτη ,
300 γρ ψωμί πριν το μουλιάσουμε , μουλιασμένο και καλά στραγγισμένο
αλάτι , πιπέρι ,
κύμινο αρκετό ,
1 κουτ γλυκού κοφτό ζάχαρη ,
μία μικρή τριμμένη ντομάτα ,
1 αυγό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνουμε αρκετή ώρα … το μείγμα πρέπει να είναι αφράτο και μαλακό

Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο 1 ώρα να βγουν τα αρώματα

Αλευρώνουμε με το κίτρινο ζυμωτό αλεύρι και τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά με ηλιέλαιο περίπου 1 δάχτυλο ύψος στο τηγάνι

Δεν βάζουμε πάρα πολλούς κεφτέδες γιατί πέφτει πολύ η θερμοκρασία λαδιού

Μετά από 2-3 τηγανιές αλλάζουμε το λάδι γιατί οι κεφτέδες θα βγαίνουν με μαυρίλες …

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. George Chatzigiatroudakis – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΣκέφτεστε κάτι καλύτερο για πρωινό? Λουκουμάδες με μέλι, κανέλλα και καρύδια!
Επόμενο άρθροΈνα ενδιαφέρον πιάτο με μπρόκολο, κουνουπίδι και πατάτες με τυριά