Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι της κ. Άννα Αϊρίεβα – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”. Υλικά: 2 πακέτα κρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια Γιωτης 800ml […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Άννα Αϊρίεβα – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Υλικά:
2 πακέτα κρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια Γιωτης
800ml φρέσκο γάλα
3 κ.γ. γλυκό κουταλιού βύσσινο
1 πακέτο κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτα Γιωτης
400ml φρέσκο γαλα
280γρ. μπισκότα πτι – μπερ
280γρ. μπισκότα πτι – μπερ με γεύση σοκολάτα
150 -200ml Γάλα για να βουτάμε τα μπισκότα

Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μίξερ την κρεμα ζαχαροπλαστικής βανίλια όπως αναγράφει η συσκευασία. Αφού σφίξει λίγο η κρέμα προσθέτουμε το γλυκό κουταλιού βύσσινο και ανακατεύουμε λίγο με μαριζ και την αφήνουμε στην άκρη.

Παίρνουμε ένα τάπερ και στρώνουμε τα μπισκότα εναλλάξ (με και χωρίς σοκολάτα) αφού πρώτα τα βουτάμε σε γάλα. Στη συνέχεια απλώνουμε την κρέμα που έχουμε ετοιμάσει και ξανά μια στρώση από μπισκότα.

Ύστερα ετοιμάζουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτα όπως αναγράφει η συσκευασία και αφού σφίξει την απλώνουμε πάνω στα μπισκότα.

Συνεχίζουμε με μια ακόμα στρώση από μπισκότα και την κρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια.

Τέλος τοποθετούμε το τάπερ στο ψυγείο για δύο ώρες.

Για διακόσμηση χρησιμοποιούμε τριμμένο μπισκότο σε δύο χρώματα..

Η Συνταγή είναι της κ. Άννα Αϊρίεβα“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.