Η Συνταγή είναι από κ. Νέλλη Ανδρικοπούλου – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”.

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε 220 γρ., βούτυτο φρέσκο με 1,5 φλ. ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν

Ρίχνουμε ένα ένα 4 μεγάλα αυγά ή 5 μικρά.

Στην Συνέχεια στο μείγμα 2 κουταλιές αλεύρι και δύο σακουλάκια καρύδα (300 γρ.). με λίγο γάλα ώστε να γίνει ένα μαλακό μείγμα όχι ρευστο (να μπορουμε να το πιασουμε με το κουτάλι).

Κόβουμε το φύλλο κρούστας σε 4 λωρίδες , βουτυρώνουμε και γεμιζουμε.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς

Όταν το βγάλουμε σιροπιάζουμε με σιροπι που έχουμε έτοιμο και κρύο. 2,5 νερό, 3,5 ζάχαρη λίγη γλυκόζη και φλούδα λεμονιού

Η Συνταγή είναι από κ. Νέλλη Ανδρικοπούλου – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΕύκολη συνταγή για μπαμπαδάκια που θα εξαφανιστούν στην στιγμή
Επόμενο άρθροΕξαιρετικό αφράτο κέικ πορτοκαλιού με σταφίδες