Υλικά

4 αυγά
250 ml φυτικό λάδι
200 γραμμάρια ζάχαρη
250 ml γιαούρτι
300 gr αλεύρι
1 μπέικιν
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
2 μήλα
Σταφίδες

Διαφήμιση

Εκτέλεση

Ανακατέψτε το λάδι, το γιαούρτι και τη ζάχαρη σε ένα μπολ. Γεμίζουμε ένα φλιτζάνι από το μείγμα και το βάζουμε στο ψυγείο.

Στο υπόλοιπο μείγμα προσθέστε αυγά, αλεύρι, μπέικιν και βανιλίνη. Ρίξτε το μείγμα σε ένα ταψί, τοποθετήστε τις φέτες μήλου κάθετα στη ζύμη σε σειρές όπως φαίνεται στην φωτογραφία και ρίχνετε και τις σταφίδες. Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά.

Βγάζετε από το ψυγείο το φλιτζάνι με το μείγμα γιαουρτιού και αλείφετε τη ζεστή μηλόπιτα.

Διαφήμιση

Αυτή ήταν η συνταγή! Καλή επιτυχία!

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΕύκολα γλυκάκια με τσουρέκι και άρωμα μαστιχας
Επόμενο άρθροΥπέροχο κέικ καρότου γεμάτο αρώματα και γεύση