Η Συνταγή είναι της κ. Panagiota Kiriakou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ
για 20 κοματια

150 κουβερτούρα
20 γρ νουτελα
20 φουντούκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλείφουμε τι μικρές φόρμες μας με τη μισή λιωμενη κουβερτούρα και τις βάζουμε στο ψειγιο για 5 λεπτά

Γεμίζουμε τις φόρμες μέχρι στη μέση με νουτελα και βάζουμε στο ψειγιο για 5 λεπτά παλι.

Λιώνουμε τη υπόλοιπη κουβερτούρα και γεμίζουμε μέχρι πάνω τις φόρμες με φουντούκι

Αφήνουμε στο ψειγιο για 30 λεπτά και είναι έτοιμα για κεράσμα

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Panagiota Kiriakou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΠεντανόστιμη κρεατόπιτα με πλούσια γέμιση από μπεσαμελ και μπέικον
Επόμενο άρθροΈτοιμη σε 10 λεπτά! Εύκολη και γρήγορη Σπαγγέτι πουτανέσκα, ιδανική αν βιάζεστε να φάτε!