Η Συνταγή είναι από κ. Ολυμπια Νικοπουλου – “Μπαχάρι και κανέλα.”.

Υλικά
1/4 ζαμπόν η παριζα σε κομμάτι κομμένο σε μικρούς κύβους
1/4 μπέικον σε κομμάτι κομμένο σε κύβους 1/4 τυρί ρεγκατο χοντροτριμμενο
1 κρέμα γάλακτος 300 γρ
3 αυγά
1 πακέτο σφολιάτα μακρόστενη

Εκτέλεση
Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ στρώνουμε το ένα φύλλο σπρώχνοντας να πάει και στα πλαϊνά

Τρυπάμε ελαφρά με ένα πιρούνι σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα ρίχνουμε στο πυρέξ

Κατόπιν βάζουμε και το άλλο φύλλο ενώνουμε με τα πλαϊνά με το κάτω φύλλο βουτυρώνουμε τρυπάμε ξανά ελαφρά με το πιρούνι

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο πάνω κάτω στους 200 με 220 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα η σφολιάτα

Η Συνταγή είναι από κ. Ολυμπια Νικοπουλου “Μπαχάρι και κανέλα.”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΣτριφτή τυρόπιτα – Εύγευστη, κρεμώδης γέμιση και το φύλλο εξαιρετικά τραγανό……
Επόμενο άρθροΘα τα φτιάχνετε συνέχεια αυτά τα αφράτα τηγανόψωμα