Η Συνταγή είναι από κ. ‘Αννα Αννούλα – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση

Υπέροχα κεκακια, αφράτα και νοστιμότατα, με ωραία σχέδια

Υλικά
1 πακέτο έτοιμο γλάσο σοκολάτας

Διαφήμιση

Για την ζύμη
1 πακέτο σταγόνες σοκολάτας
100γρ σταφίδες μουλιασμένα και αλευρωμένα
5-6 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
1 ποτήρι ζάχαρη
250 γρ. καλαμποκέλαιο
250γρ. Φάντα πορτοκαλάδα με ανθρακικό
1αλευρι φαρίνα
1κγ έτοιμο σε φακελάκι βανίλια με τη ζάχαρη και μαστίχα επειδή μου αρέσει γεύση μαστίχας αν δεν σας αρέσει βάλτε μόνο βανίλια η ξύσμα πορτοκαλιού
Αλάτι λίγο

Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη. Ρίχνουμε το λάδι την βανίλια, αλάτι.

Μετά εναλλάξ το αλεύρι και φάντα. Στο τέλος ρίχνουμε σταγόνες σοκολάτας και σταφίδες και με σπάτουλα μαριζ ανακατεύουμε καλά, γεμίζουμε τά φορμάκια, προσοχή κάθε φορά θα ανακατεύουμε το ζυμάρι γιατί σταφίδες κατεβένουνε κάτω και για νά γεμίζουν σέ κάθε φορμάκι.

Ψήνουμε 175° για 35-40 λεπτά περίπου ανάλογα το φούρνο.

Όταν θα ψηθούν από πάνω βάζουμε γλάσο σοκολάτας

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. ‘Αννα Αννούλα “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΠολύ απολαυστικό γλυκό μυρμηγκάτο
Επόμενο άρθροΠολύ ωραίες πατατοκροκέτες, πεντανόστιμες!