Υλικά

  1. 1 ποτήρι καλαμποκέλαιο
  2. 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
  3. 1 ποτήρι πορτοκαλάδα με ανθρακικό
  4. 1 ποτήρι κρασί άσπρο
  5. 2 ποτήρια ζάχαρη
  6. 2 φαρίνες (εκτός 2 ποτήρια)
  7. 1 μπέικιν
  8. μαχλέπι, κανέλλα, γαρύφαλλο, μαστίχα

Οδηγίες

  1. Διαφήμιση

    Χτυπάω το λάδι με το χυμό πορτοκάλι, το κρασί,  τη ζάχαρη, την πορτοκαλάδα με το ανθρακικό, τις φαρίνες και τα μυρωδικά να ανακατευτούν καλά. 

    Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο για 20′ στους 180 βαθμούς.

    Διαφήμιση

    ΠΗΓΗ

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΝηστίσιμα αλμυρά κουλουράκια με κόκκινη πιπεριά
Επόμενο άρθροΓαλατόπιτα χωρίς φύλλο