Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά (για 2 άτομα)

1 τετράγωνο κομμάτι φέτας περίπου 1 εκ. πάχος. Είχα καλαθάκι και έβαλα αυτό.
1/2 φύλλο κρούστας ή όσο νομίζει η νοικοκυρά ότι θα της χρειαστεί.
Σουσάμι
Ηλιέλαιο
Άνηθος ψιλοκομμένος
Βαλσαμική κρέμα βασιλικού ή όποια άλλη σας κάνει κέφι.

Εκτέλεση

Απλώνω το φύλλο κρούστας μονό, το ραντίζω ελαφρά και λίγο με ηλιέλαιο και τοποθετώ το κομμάτι φέτας. Πασπαλίζω με τον ψιλοκομμένο άνηθο.

Δες και αυτό!
Φασολάκια με κρασί & μουστάρδα στο τηγάνι!

Τυλίγω την φέτα σε όμορφο πακετάκι.

Βάζω σε σαγανάκι αρκετό ηλιέλαιο και αφού κάψει βάζω το πακετάκι μου με την φέτα.

Τηγανίζω και από τις δυο πλευρές ώσπου να ροδοκοκινίσει το φύλλο, βγάζω το πακετάκι μου απ’ το σαγανάκι και το τοποθετώ σε χαρτί κουζίνας να φύγουν τα λάδια.

Τέλος το βάζω στο πιάτο σερβιρίσματος, περιχύνω με την βαλσαμική κρέμα, πασπαλίζω με το σουσάμι, λίγο άνηθο… και καλή μας απόλαυση.

Δες και αυτό!
Σάλτσα φέτας (ένα δροσερό ντιπ για τα πάντα)

Καλή σας επιτυχία
foodcollection

Διαφήμιση