Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. George Chatzigiatroudakis – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”

Δοκιμάστε τα .. θα με θυμηθείτε!

ΥΛΙΚΑ
500 γρ κίτρινο η ζυμωτό αλεύρι
300 γρ νερό ,
30 γρ ηιελαιο ….
15 γρ αλάτι ,,,,
15 γρ ζάχαρη ,,,
1 φακελάκι ξηρή μάγια η 25 γρ νωπή μάγια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και ζυμώνουμε 4 λεπτά στην χαμηλή ταχύτητα και 2 σε μέση ταχύτητα.

Βάζουμε σε μπολ αλευρωμένο το ζυμάρι και το αφήνουμε καλά σκεπασμένο να φουσκώσει για 20 λεπτά

Χωρίζουμε σε τεμάχια των 70-80 γρ, πλάθουμε σε μπαλάκια η μικρά φρατζολάκια αλευρωμένα, χαράζουμε με ξυράφι αν Θέλουμε και σκεπάζουμε να φουσκώσει για 40-45 λεπτά

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. George Chatzigiatroudakis – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΤέλεια μυρωδάτα μπισκότα με νες καφέ
Επόμενο άρθροΕξαιρετικό Λικέρ ρόδι με ωραίο χρώμα και γεύση