Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά
1 κιλό πατάτες
5 αυγά
200 γρ λουκάνικα φρανκφούρτης
150 γρ τυρί της αρεσκείας σας (κατά προτίμηση ανθότυρο ή φέτα)
Ελαιόλαδο
Αλάτι
1 φλυτζάνι του τσαγιού νερό ή γάλα

Εκτέλεση
Τηγανίζουμε τις πατάτες σε χαμηλή θερμοκρασία αφού τις κόψουμε σε λεπτές φέτες και προσθέσουμε το αλάτι. Όταν οι πατάτες έχουν σχεδόν ψηθεί, προσθέτουμε τα κομμένα σε ροδέλες λουκάνικα. Χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το γάλα.

Δες και αυτό!
Λαχανοντολμάδες με μπεσαμέλ

Συμπληρώνουμε το μίγμα στο τηγάνι αφού βάλουμε το τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας. Μόλις η ομελέτα ψηθεί από τη μία μεριά , τη γυρίζουμε με ένα μεγάλο πιάτο ώστε να ψηθεί και από την άλλη.

Αντί για λουκάνικο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό,τι αλλαντικό θέλετε.

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση