Υλικά

Διαφήμιση

600 γρ. χοιρινό κρέας
6 κ.σ.σάλτσα σόγιας
2 σκ.σκόρδο
2 κ.σ.ηλιέλαιο
1 κ.σ.ζάχαρη
1 κ.γ.κορν φλάουρ
½ κ.γ.τζίτζερ
½ κ.γ.μοσχόκαρυδο
½ κ.γ.κόλιανδρο

Εκτέλεση

Περάστε το σκόρδο μέσα από ένα πρέσα και ανακατέψτε με τα μπαχαρικά και τη ζάχαρη.

Στη συνέχεια προσθέστε το κορν φλάουρ, τη σάλτσα σόγιας και ανακατέψτε μέχρι να γίνει ομοιογενής η μαρινάδα.

Ξεπλύνετε το κρέας κάτω από τρεχούμενο νερό, κόβετε σε μεσαίου μεγέθους κύβους, ανακατεύετε και ρίχνετε στη μαρινάδα. Αφήστε για 3 ώρες στο ψυγείο.

Ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε στο χοιρινό. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του .

Διαφήμιση

photo credit

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΜοσχομυριστές αγνόπιτες από την Κρήτη
Επόμενο άρθροΤέλεια μακαρονάδα με παριζάκι και λουκάνικα