Η Συνταγή είναι από κ. Γιάννης Αραμπατζής – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΕΒΕΛΙΝΑΣ”.

Υλικα
1 κιλο κρεας χοιρινο χωρις κόκκαλο κομμενο σε μεγαλους κύβους.
2 καροτα κομμενα σε ροδελες
1 ρίζα κολοκασι καθαρισμενη και κομμενη σε μεσαια κυβακια
2 πιπεριες κομμενες σε χοντρες ροδελες
1 κρεμμυδι ξερο κομμενο σε ροδελες(προαιρετικα)
Αλατι,πιπερι,ριγανη,μουσταρδα,κεφαλοτυρι τριμμενο

Εκτελεση
Προθερμαινουμε το φουρνο πανω κατω αντιστασεις στους 200 βαθμους.

Σε μια βαθια γαβαθα βαζουμε ολα τα υλικα και ανακατευουμε καλα.

Κανουμε τα πουγκακια με αλουμινοχαρτο και χαρτι ψησιματος και προσθετουμε τα υλικα εξισου.

Τριβουμετο κεφαλοτυρι τα κλεινω καλα και τα βαζουμε με το ταψι στο φουρνο.

Ψηνουμε για μια ωρα περιπου στους 200 και πριν το τελος τα ανοιγουμε για να ψηθουν ακομα καλυτερα

Η Συνταγή είναι από κ. Γιάννης Αραμπατζής “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΕΒΕΛΙΝΑΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΥπέροχος σοκολατένιος γεμιστός κορμός με παντεσπάνι
Επόμενο άρθροΝόστιμα τηγανόψωμα – πισίες