Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou-Αγαπάμε –  Μαγειρική !!!! Αγαπάμε Ζαχαροπλαστική !!!!

ΥΛΙΚΑ

500 γραμμάρια χοιρινό σε κομματάκια,
250 γραμμάρια κριθαράκι,
300 γραμμάρια τριμμένη ντομάτα,
125 ml ελαιόλαδο,
125 ml λευκό κρασί,
1 ξερο κρεμμύδι,ψιλοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες,
1 μίση ποτήρι νερό,
αλάτι,
μαυροπίπερο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε στο τηγάνι το λάδι να ζεσταθεί,ρίχνουμε τα κομμάτια κρέατος και τα αχνίζουμε 5 λεπτά! Τοποθετούμε μαζί με το λάδι στα πήλινε τα κρεατάκια μας ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός το κριθαράκι σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο το καθένα και τα τοποθετούμε στον φούρνο για 1 ώρα και 10 λεπτέ στους 180 βαθμούς.

Στην συνέχεια τα.ανοίγουμε προσθέτουμε το κριθαράκι στο καθένα ανακατεύουμε εάν χρειαστεί λίγο νερό προσθέτουμε και τοποθετούμε ξανά στον φούρνο. Ψήνουμε να ροδοκοκκινίσει το κρέας και να πιει τα υγρά του το κριθαράκι!

Σερβίρουμε με φέτα.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou-Αγαπάμε –  Μαγειρική !!!! Αγαπάμε Ζαχαροπλαστική !!!!

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροCheesecake καραμελέ – Μία πρόταση που θα σε ξετρελάνει
Επόμενο άρθροΜελιτζάνες με μανιτάρια, στρώσεις τυριών φέτας, παρμεζάνα και μοτσαρέλα!