Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Fotini Bahatouri – ” Μαγειρακος (συνταγές – μαγειρική)”.

ΥΛΙΚΑ – ΕΛΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε 2.500γρ χοιρινο λαιμό και το ανοίγουμε και το πατάμε με ένα βαρύ αντικειμενο, το λαδώνουμε και το αλατοπιπερώνουμε καλά ρίχνοντας και θυμάρι από δυο μεριές!
Κατόπιν το γεμίζουμε με ξερά δαμάσκηνα, κόκκινη πιπεριά, κόκκους πιπεριού και κύβους γραβιέρας!
Ύστερα το τυλιγούμε με σπάγκο και σε λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο!


Το βάζουμε σε ταψί ρίχνοντας λευκό κρασί και νερό για να έχει υγρασία!
Το ψήνουμε για 30 λεπτά στους 220 βαθμούς κελσίου και κατόπιν για άλλα 90 λεπτά στους 180 βαθμούς κελσίου και είναι έτοιμο!

Το ζουμί που υπάρχει στο ταψί το δένουμε με κορν φλάουρ!
Το συνοδεύουμε με πουρε πατάτας με ελαιόλαδο, ρίγανη,μοσχοκάρυδο, σκόνη μουστάρδας και φέτα θρυμματισμένη!

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Fotini Bahatouri ” Μαγειρακος (συνταγές – μαγειρική)”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΈτσι για την λιγούρα ένα γρήγορο γλυκάκι
Επόμενο άρθροΣουφλέ μπακαλιάρου με γεύση ΦΟΒΕΡΗ