Χοιρινή τηγανιά
Connect with us

Κρεας

Χοιρινή τηγανιά

ΥΛΙΚΑ

2 κιλά χοιρινή πανσέτα σε κομμάτια
1 ποτήρι λευκό κρασί
Αλάτι, Πιπέρι
1/2 κ.γ. ρίγανη
1/2 κ.γ. κύμινο
2 κ.σ. βιτάμ
Χυμός από 1 λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε το κρέας και το αφήνουμε να στραγγίξει. Τοποθετούμε σε τηγάνι το κρέας και το αφήνουμε να αχνίσει σε σιγανή φωτιά. Μόλις το κρέας πιει τα ζουμιά του, το σβήνουμε με λευκό κρασί, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το κύμινο και τη ρίγανη. Σκεπάζουμε το τηγάνι μας και αφήνουμε το κρέας να κοκκινίσει σε σιγανή φωτιά.

Αφού ψηθεί και κοκκινίσει το κρέας, σβήνουμε τη φωτιά και συμπληρώνουμε το βιτάμ και το χυμό λεμονιού.

Καλή επιτυχία!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
×
Απλά τυροπιτάκια με ζύμη γιαουρτιού (Εύκολη και Αφράτη Ζύμη)!