Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι της κ. Marina Hatzidaki – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ Υλικά και Εκτέλεση Απλώνουμε σε ένα ταψί το κρέας και τις πατατούλες τριγύρω. Στύβουμε το χυμό ενός πορτοκαλιού και ενός έως δύο λεμονιών. Σε ένα σέικερ ή σε ένα βαζάκι προσθέτουμε 2 κουταλιές μουστάρδα το χυμό εσπεριδοειδών ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι ρίγανη τη σκόνη […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Marina Hatzidaki – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Υλικά και Εκτέλεση

Απλώνουμε σε ένα ταψί το κρέας και τις πατατούλες τριγύρω. Στύβουμε το χυμό ενός πορτοκαλιού και ενός έως δύο λεμονιών.

Σε ένα σέικερ ή σε ένα βαζάκι προσθέτουμε 2 κουταλιές μουστάρδα το χυμό εσπεριδοειδών ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι ρίγανη τη σκόνη σκόρδου και χτυπάμε πάρα πολύ καλά.
Περιχύνουμε το φαγητό μας.

Προσθέτουμε λίγο νερό και ψήνουμε στους 220 στην αρχή και κατόπιν στους 200 μία ώρα και δέκα λεπτά. Ενδιάμεσα το γυρνάμε από την άλλη και προσθέτουμε αν χρειάζεται λίγο νεράκι.

Η Συνταγή είναι της κ. Marina HatzidakiΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ