Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά
2 κιλα αμυγδαλοψιχα ασπρισμενη
3 κιλα ζαχαρη
1 κιλο ανθονερο
3/4 ζαχαρη αχνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κουπα βαζουμε αμυγδαλα και την ζαχαρη και χτυπαμε στην μπαντομηχανη να γινει σκονη.

Ριχνουμε ανθονερο και ζυμωνουμε.

Το ξαναπερναμε αλλες δυο φορες απο την μπαντομηχανη.

Τα φτιαχνουμε σε διαφορα σχεδια και τα πασπαλιζουμε με ζαχαρη αχνη.
cookpad

Δες και αυτό!
Ρυζόγαλο με κρέμα αραβοσίτου βανίλια.
Διαφήμιση