Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. ‘Αννα Αννούλα – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ
Για την ζύμη :

500 γρ γάλα η νερό χλιαρό
1 φακελάκι μαγιά
1 φλ του ελληνικού καφέ ηλιέλαιο
1 κ γ αλάτι
1 κ σ ζάχαρη
Αλεύρι γ ο χ όσο πάρει για να γίνει μαλακια ζύμη .

Για την γέμιση :

Φέτα ,
γκούντα ,
1 αυγό .

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Η ζύμη αφήνουμε 30-50 λεπτά να φουσκώσει.

Ανοίγουμε στο μέγεθος του τηγάνι βάζουμε τη γέμιση, μαζεύουμε σε πουγκί και ξανά ανοίγουμε

Τα ψήνουμε στο ζεστό τηγάνι και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσουν

Αφού ψηθούν τα αλείφω με βούτυρο .

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. ‘Αννα Αννούλα “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΓλυκάκια για κέρασμα – Νουά – με γέμιση βουτυρόκρεμα και βουτηγμένα στη σοκολάτα
Επόμενο άρθροΛαχταριστή και ζεστή Ιταλική μηλόπιτα