Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ

250 γρμ. Σιμιγδάλι χονδρό
125 γρμ. Βούτυρο λούρπακ

ΣΙΡΟΠΙ
2 Κούπες νερό
Χυμό απο ένα πορτοκάλι & ξύσμα
1 1/2 κούπα ζάχαρη
1/2 κούπας σταφίδες
1 ξυλάκι κανέλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε το σιρόπι να βράσει 5-7 λεπτά
Σε ένα τηγανάκι αντικολητικό βάζουμε το βούτυρο να λιώσει ρίχνουμε & καβουρδίζουμε το σιμιγδάλι ελαφρά
και το ρίχνουμε μέσα στο σιρόπι το ανακατεύουμε μέχρι να ξεκολάει απ τα τοιχώματα της κατσαρόλας μας είναι έτοιμος

Δες και αυτό!
Αφράτα πεντανόστιμα κεφτεδάκια φούρνου

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση