Χαλβάς νηστίσιμος με έξτρα ανοιξιάτικη πινελιά
Connect with us

Γλυκα

Χαλβάς νηστίσιμος με έξτρα ανοιξιάτικη πινελιά

Η Συνταγή είναι από κ. Andriana Antoniou‎ – “Οι Νεες Συνταγες της μελι-τζ-Αννας”.

Υλικά:
1 φλυντζανι ζάχαρη
5 φλυντζανια νερό
1 φλυντζανι σιμιγδάλι
1 ξυλάκι κανέλα
Λίγο ανθονερο
Λίγη μαστίχα
Πασπαλίζουμαι με αμυγδαλοψιχα καβουρδισμένη και κανέλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στην κατσαρόλα το ξυλάκι κανέλας μαζί με την ζάχαρη και το νερό

Ανακατευουμε μέχρι να διαλυθεί προσθέτουμε λίγο λίγο το σιμιγδάλι την μαστίχα οταν κάνει πουμπουλιθρες

Κατεβάζουμε από τη φωτιά για τέλος βάζουμε το ανθονερο.

Το βάζουμε σε ένα ταψί και πασπαλίζουμαι αμυγδαλοψιχα καβουρδισμένη και κανέλα.

Η Συνταγή είναι από κ. Andriana Antoniou‎ “Οι Νεες Συνταγες της μελι-τζ-Αννας”.

Διαφήμιση
×
Απλά τυροπιτάκια με ζύμη γιαουρτιού (Εύκολη και Αφράτη Ζύμη)!