Χαλβάς με ινδοκάρυδο και πορτοκάλι, όλο άρωμα και γεύση! - Χρυσές Συνταγές
Connect with us

Γλυκα

Χαλβάς με ινδοκάρυδο και πορτοκάλι, όλο άρωμα και γεύση!

Η Συνταγή είναι από κ. Niki Poulla‎ – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ
1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό
1 κούπα ινδοκάρυδο
3 κούπες ζάχαρη
1 βανίλια
1/2 κούπα σπορέλαιο
1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού και το ξύσμα του…
4 κούπες νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό, το λάδι, το χυμό πορτοκαλιού,τη ζάχαρη,το ξύσμα και την βανίλια

Αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά, έπειτα βάζουμε το σιμιγδάλι και το ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε έως ότου απορροφηθούν τα υγρά και ξεκολλάει ο χαλβάς μας από τα τοιχώματα

Τον βάζουμε στην φόρμα μας και σερβίρουμε μόλις κρυώσει

Πασπαλιζουμε με έξτρα ινδοκάρυδο

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Niki Poulla‎ “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

δημοφιλη