Υλικά

Διαφήμιση
  • 150 γραμμάρια πραλίνα φουντουκιού
  • 250 γραμμάρια αλεύρι
  • 125 γραμμάρια βούτυρο
  • 1 ολόκληρο αυγό και 2 κρόκοι αυγών
  • 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
  • 110 γραμμάρια ζάχαρη
  • Άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα


Εκτέλεση

  • Αφήνουμε για μία ώρα την πραλίνα στο ψυγείο για να σφίξει και εν τω μεταξύ χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τους κρόκους και το αυγό και στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι που το έχουμε ανακατέψει με το μπέικιν παόυντερ.
  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. 
  • Παίρνουμε μια κουταλιά από τη ζύμη και την ανοίγουμε με το χέρι για να βάλουμε στο κέντρο μισό κουταλάκι πραλίνα και έπειτα κλείνουμε τη ζύμη γύρω γύρω. Το κάνουμε σαν μπάλα και το πιέζουμε λίγο.
  • Βάζουμε τα μπισκότα σε ταψί στρωμένο με λαδόχαρτο, σε απόσταση μεταξύ τους και τα ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 12 περίπου λεπτά. 
  • Τέλος αφήνουμε να κρυώσουν, πασπαλίζουμε με άχη ζάχαρη και σερβίρουμε.
Διαφήμιση

Δείτε περισσότερες νόστιμες συνταγές στο : sidagi.gr

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΤΑΡΤΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΜΕ ΤΥΡΙΑ
Επόμενο άρθροΤο μυστικό για αφράτα Μπισκότα με καρύδια και σταφίδες