Υλικά :
1 κούπα τσαγιού καλαμποκέλαιο
1,5 κούπα τσαγιού ζάχαρη
1 κούπα φρέσκο χυμό πορτοκαλιού και το ξύσμα του
1 κούπα τσαγιού ινδοκάρυδο
1 μπουκαλάκι γκαζόζα η 1 κουτί Sprait
1,5 φακελάκι μπέικιν
3,5 κούπες τσαγιού αλεύρι γοχ
1/2 κγ σόδα φαγητού

Εκτέλεση
Χτυπάω πολύ καλά στο μίξερ το καλαμποκέλαιο με την ζάχαρη, προσθέτω το ινδοκάρυδο και το ξύσμα, την γκαζόζα, και την σόδα την διαλύω μέσα στον χυμό, τελευταίο ρίχνω το αλεύρι μέσα στο οποίο έχω προσθέσει το μπέικιν, λαδώνω και αλευρώνω την φόρμα μου, και ψήνω σε μέτριο φούρνο προθερμασμένο 180 βαθμούς για 1 ώρα !!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Dimitra Varsam “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΠολύ εύκολα και νόστιμα Μπισκότα με μαρμελάδα κεράσι
Επόμενο άρθροΛεμονόπιτα κέικ με υπέροχη κρέμα λεμονιού, χωρίς φύλλο που μοσχοβολάει λεμόνι