Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Martha Spyliopoulou – “Χρυσές Συνταγές”.

Μοσχοβόλησε ο τόπος. Λατρεμένες γεύσεις και μυρωδιές..

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΧτυπάΜΕ μία κούπα σπορέλαιο με μιάμιση κούπα ζάχαρη προσθέτουμε ένα-ένα τέσσερα αυγά

Το αφήνουμε να χτυπηθεί καλά προσθέτουμε μιάμιση κούπα γάλα εβαπορέ αδιάλυτο 2 βανίλιες μία κουταλιά της σούπας κανέλα και ένα πακέτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Ρίχνουμε στο ταψί το μείγμα πάνω απλώνουμε φετούλες από 5-6 μήλα

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς. Όταν κρυώσει πασπαλίζουμε κανέλοζαχαρη

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Martha Spyliopoulou “Χρυσές Συνταγές”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΣπέσιαλ τούρτα κατσαρόλας που πιο εύκολη δεν γίνεται!
Επόμενο άρθροΤραγανιστό γαλακτομπουρεκάκι με αφράτη κρέμα και σιρόπι