Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι από κ. George Chatzigiatroudakis – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)” Αγαπημένο γλυκό του κουταλιού κυδώνι. Ένα φρούτο τόσο […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. George Chatzigiatroudakis – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”

Αγαπημένο γλυκό του κουταλιού κυδώνι. Ένα φρούτο τόσο ξεχωριστό που θα το φτιάχνεις κάθε χρόνο και εκτός εποχής!

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ , ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΥΔΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΟΨΑ ΣΕ ΧΟΝΤΡΟΥΛΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΝΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕΣΑ

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΝΕΡΑΚΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ..ΣΤΡΑΓΚΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΑΡΚΕΤΟ .. ΕΓΩ ΓΙΑ 1,5 ΚΙΛΟ ΚΥΔΩΝΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΕΒΑΛΑ ,,1,5 ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ 700 ΓΡ ΝΕΡΟ ,, ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ 10 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΜΟΝΙ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΓΚΙΣΜΕΝΟ ΚΥΔΩΝΙ ΚΑΙ 3-4 ΦΥΛΛΑ ΑΡΜΠΑΡΟΡΙΖΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΖΩ ΓΙΑ 5-6 ΛΕΠΤΑ ,,, ΑΦΗΝΩ 24 ΩΡΕΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟ .. ΞΑΝΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 35-40 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ,,ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΣΤΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ 120 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΑ ΒΑΖΑ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ

ΑΦΗΝΟΥΜΕ 30 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΑΖΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΩΡΑΕΙ

ΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΩ ΑΝΑΠΟΔΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΚΑΛΑ .. ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΔΡΟΣΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Η Συνταγή είναι από κ. George Chatzigiatroudakis “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”