Υλικά

½ κιλό φασόλια
1 ποτήρι λάδι
3 πιπεριές χρωματιστές
2 σκελίδες σκόρδο
½ κιλό μανιτάρια
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κ.σ. μουστάρδα
½ ποτήρι νερού λευκό κρασί
Αλάτι, πιπέρι
Λεμόνι
Λίγο μαϊντανό

Εκτέλεση

Βάζουμε από το βράδυ να φασόλια στο νερό.Την επομένη βράζουμε τα φασόλια.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το μισό λάδι. Ρίχνουμε τις πιπεριές κομμένες σε φέτες,το σκόρδο σε φετούλες,το φρέσκο κρεμμυδάκι και στη συνέχεια τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες.

Τα αφήνουμε να σωταριστούν και τα σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τη μουστάρδα , το αλάτι και το πιπέρι και βράζουμε μέχρι να σωθούν τα υγρά.

Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα βρασμένα φασόλια , τα αλατίζουμε ,ρίχνουμε λεμόνι και το υπόλοιπο λάδι. Στη συνέχεια τα ενώνουμε με τα μανιτάρια , ανακατεύουμε , ρίχνουμε λίγο μαϊντανό και σερβίρουμε.

Καλή επιτυχία!

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΕξαιρετική τούρτα Ferrero με χειροποίητα σοκολατάκια
Επόμενο άρθροΕύκολη και πεντανόστιμη τυρόπιτα χωρίς φύλλο..