Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά

1 κιλό αλεύρι  χωριάτικο ειδικό για ψωμί

2 φακελάκια μαγιά

1 κουταλάκι ζάχαρη

20γρ αλάτι

50γρ λάδι

720γρ  νερό

1 μεγάλο κρεμμύδι  η 1-2 πράσα(κομμένα σε χοντρές φέτες)

150 γρ τυρί φέτα

1 κ.σ σπορέλαιο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί και αφήνω σε μια μεγάλη λεκάνη το μίγμα να μείνει για 12 ώρες τουλάχιστον το αφήνω όλη την νύχτα στο ψυγείο. Την επόμενη μέρα ανάβω τον φούρνο πάνω κάτω στους 250 βαθμούς και τοποθετώ μέσα μια γάστρα σκεπασμένη ώσπου να πιάσει τους 250 βαθμούς

Δες και αυτό!
Τρομερό: Ανακατεύει και τηγανίζει υλικά που υπάρχουν σε κάθε ψυγείο! Όταν αναποδογυρίσει το πιάτο θα μείνετε άφωνοι!

Σε αυτό το διάστημα παίρνω το μίγμα το οποίο είναι αρκετά υγρό και το τοποθετώ πάνω στο πάγκο μου που έχω προσθέσει αλεύρι ρίχνω το κρεμμύδι η το πράσο (αφού το έχω τσιγαρίσει με μια κουταλιά σπορέλαιο) και την φέτα και αρχίζω να δουλεύω το ζυμάρι διπλώνοντας προς τα μέσα προσθέτω όσο αλεύρι πάρει ώστε να στεγνώσει η ζύμη μου

Δες και αυτό!
Πανεύκολα σοκολατάκια με corn flakes σε 15΄ με 3 υλικά σε 3 κινήσεις

Θα μας πάρει 3 4 λεπτά με το δίπλωμα θα γίνει αφράτο δεν θέλει ζύμωμα Το αφήνω να ξεκουραστεί και όταν η γάστρα είναι έτοιμη βάζω το ψωμάκι μέσα με τις διπλές προς τα πάνω

Το βάζω με λαδόκολλα  μέσα στη γάστρα Την σκεπάζω και ψήνω για 40 λεπτά στους 250 βαθμούς στην συνέχεια ανοίγω το καπάκι και ψήνω στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά ακόμα μέχρι να πάρει χρώμα Όταν γίνει το ακουμπάω σε μια σχάρα Καλοφαγωτο

Δες και αυτό!
Με δύο συστατικά φτιάχνει το πιο νόστιμο ψωμί που έχετε φάει ποτέ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλεύρι βάζω κίτρινο ή ότι άλλο θέλετε έχω κάνει πολλούς συνδυασμούς Μπορούμε να βάλουμε σουσάμι από πάνω Μαγιά μπορούμε να βάλουμε και την μισή ποσότητα και θα γίνει πιο σφικτό Η επιτυχία είναι σίγουρη

mageirikesapolauseis

Διαφήμιση