Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ.
5 αυγα,
100 γραμμαρια ζαχαρη,
200 ml γαλα φρεσκο,
200 ml.σπορελαιο,
60 γραμμαρια κακαο,
1 βανιλια,
2 κουπες αλευρι φαριναπ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη να αφρατεψουν!Ριχνουμε το γαλα το σπορελαιο και χτυπαμε 1 λεπτο!

Διαφήμιση

Τελος προσθετουμε το αλευρι,κακαο,βανιλια κοσκινισμενα!

Τοποθετουμε το μιγμα σε καλα βουτυρωμενο αλευρωμενο ταψι(30 ν)

Το ψηνουμε στους.180 βαθμους προθερμασμενο μεσαια σχαρα αντιστασεις για 45 λεπτα αναλογα φυσικα τον φουρνο!

ΣΙΡΟΠΙ: Βραζουμε 2 ποτηρια νερου νερο με 2 ποτηρια νερου ζαχαρη, για.3 λεπτα!

Σιροπιαζουμε καυτο γλυκο,καυτο σιροπι! ΚΡΕΜΑ.ΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ:Βαζουμε 3 ποτηρια νερου αραιωμενο εβαπορε με.4 κουταλιες της σουπας ζαχαρη να ζεσταθει!

Λιωνουμε στο μπολ σκονη σοκολατας ανθος αραβοσιτου 2 φακελακια (υπαρχει σε ολα.τα.σουπερ)με λιγο απο το γαλα το ριχνουμε στο ζεστο γαλα ανακατευουμε και οταν πηξει κατεβαζουμε και την ριχνουμε πανω στο κρυο σιροπιαστο γλυκο!

Επανω τοποθετουμε εαν θελουμε καρυδα,η τριμμενη σοκολατα!

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou“ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΚολοκυθάκια γεμιστά με ρύζι και κιμά αβγολέμονο
Επόμενο άρθροΑφράτα λαχταριστά και άκρως απολαυστικά τυροκούλουρα