Υλικά

4 αυγά
2 ποτήρια ζάχαρη
1 ποτήρι λάδι
1 ποτήρι γάλα
3 ποτήρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 φάκελο σοκολάτα με γεύση φράουλας
1 κουβερτούρα
½ φλυτζάνι τσαγιού γάλα εβαπορέ

Διαφήμιση

Εκτέλεση

Στο κάδο του μίξερ χτυπάμε τα αυγά, τη ζάχαρη και το λάδι. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι και το γάλα.

Ζεσταίνουμε τη σοκολάτα με γεύση φράουλας στο φούρνο μικροκυμάτων και το ρίχνουμε στο κάδο. Χτυπάμε για να ενωθούν τα υλικά. Ρίχνουμε το κέικ σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.

Κόβουμε τη κουβερτούρα σε κομματάκια και ρίχνουμε σε ένα μπολ. Ρίχνουμε βραστό το γάλα, αφήνουμε για λίγο και ανακατεύουμε.

Διαφήμιση

Ρίχνουμε τη λιωμένη σοκολάτα στο κέικ και στολίζουμε με κουφέτα σοκολάτας με γεύση φράουλας.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΕύκολη και πεντανόστιμη τυρόπιτα χωρίς φύλλο..
Επόμενο άρθροΚέικ με καρύδια