Διαφήμιση

Υλικά

  • 1,5 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
  • 200 γρ ζάχαρη άχνη
  • 250 γρ βιτάν
  • 2,5 κουτάλια της σούπας κακάο
  • 1 φλιτζάνι του καφέ κονιάκ (προαιρετικό)
  • γάλα φρέσκο
Photo: sundayskitchen.com

Εκτέλεση

Στο μίξερ χτυπάμε το βιτάμ με την άχνη ζάχαρη, το κακάο και το κονιάκ.

Σε ένα μπόλ σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια και τα βρέχουμε ελαφρά.

Ρίχνουμε στο μείγμα με το βιτάμ τα σπασμένα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά για να καλυφθούν όλα τα μπισκότα.

Τέλος σε αντικολλητικό χαρτί η σε μεμβράνη ρίχνουμε το μίγμα και το τυλίγουμε σε σχήμα κορμού. Το βάζουμε στην κατάψυξη και μόλις σφίξει το σερβίρουμε σκέτο, με παγωτό της αρεσκείας σας ή το περιχύνουμε με σοκολάτα.

Διαφήμιση

Συνταγή Αναστασία Τ. για το idiva

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΣοκολατόπιτα Chocoshock με σως και παγωτό από την Αργυρώ
Επόμενο άρθροΣπέσια Γλυκό Σιμιγδαλάτο – πολύ αφράτο